RSS

Werken tot de laatste dag

februari 22

We hebben een eigen dag georganiseerd om nog een laatste keer uit de poort te gaan om nog iets van de omgeving te zien en om nog wat te schieten.
Wegingen eerst naar de schietbaan waar de Sierra’s bezig waren, want daar mochten we bij mee schieten.
We hebben geschoten met de glock 17, AK47, acurrency, sniper wapen van de irakezen, granaat gegooid en wat 40 mm en gewoon minimi en dimaco, dus al bij al toch redelijk wat nog.
We hebben gewoon lekker op het gemak naar eigen inzicht geschoten zonder de regels zoals ze in nederland zijn, heerlijk.
Daarna zijn we door de woestijn verder gereden om vervolgens weer uit te komen bij dat meer waar we de dag ervoor ook waren.
We hebben daarna op de base nog wat gegeten en s’avonds moesten we er weer uit voor onze echte patrouille, we moesten langs een sjeik en nog drie politie stations.
Bij die sjeik hebben we met een paar kinderen gespeelt, waarbij Rob hun de vogeltjesdans aan leerde en Wez deed de helmen race met ze waarbij ze zo draaiierig waren dat ze gelijk met hun hoofd de blubber in doken en dat vonden wij weer leuk.
Na terug komst hebben we de bakken extra goed moeten onderhouden omdat de bakken werden overgedragen aan een ander peloton voor een nieuw blok.
Toen lekker slapen om 02:00 uur en dan konden we de volgende avond weer lekker op wacht.
Houd rekening met de post die jullie willen sturen want dat kun je het beste niet meer doen ivm terug sturen of kwijtraken want binnen twee weken zijn we al weg van camp smitty.
Nou in het wacht blok zal er niet veel gebeuren dus zal er niet veel info bijkomen maar dat zie je dan wel weer.
 

 

Posted by on 22 februari 2005 in Defensie, Iraq

Leave a comment

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *