RSS

Wederom werkzaam bij Defensie

januari 13

Deze week maak ik de laatste dagen voor Berner. Donderdag lever ik mijn auto en de andere spullen in. De bedoeling is om tevens contact te leggen met het KPU bedrijf van Defensie om al mijn spullen op te halen.

Het mooie is dat ik er toch voor gezorgt heb dat er een nieuwe vertegenwoordiger aangesteld gaat worden die Berner in Zeeland gaat vertegenwoordigen. Dat vind ik niet meer dan normaal, zo kunnen de klanten toch hun spullen blijven afnemen bij Berner. De nieuwe vt heet Roel Boerink en komt uit Terneuzen heeft al een achtergrond met de autobranch en met verkopen dus dat zit wel goed. Ik wens Roel veel succes met z’n nieuwe baan.

Hopelijk lukt het mij om nog een afspraak te maken met het KPU bedrijf en kan ik maandag de 21e januari met veel vertrouwen de opleiding in. Ik heb veel zelf moeten regelen om zo ver te komen, maar nu ziet het er toch naar uit dat alles volgens plan verloopt. Want zo ben je op een reunie en vragen ze of je wilt terug komen en zo heb je de keuring gehaald en officieel start ik op 1 februari 2008 wederom bij Defensie. Met als nieuwe Comandant der Strijdkrachten Peter van Uhm, die aan mij de rode baret heeft uitgerijkt, toen nog brigade generaal.

 

Posted by on 13 januari 2008 in Defensie

Leave a comment

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *