RSS

Nieuwjaar

januari 02

We hebben tot nu toe alleen maar patrouilles gereden in ons gebied.
We hebben een keer met de grote golf op pad geweest om blokken te verplaatsen waarop route jackson staat en een bord no militairy verhicles.
omdat de baily brug bij A22 te gevaarlijk is geworden mogen we daar niet meer over vandaar die ene blok met die tekst en de andere moesten weg gehaald worden omdat die de route aan gaf over die bailybrug dus wij hebben konstant de golf bewaakt.
We hebben ook weer een voetpatrouille uitgevoerd door de M-wijken toen we even statisch stonden kwam er een iraaks vrouwtje naar ons toe die in het nederlands begon te praten ze woonde ook in nederland.
De rest van de patrouilles waren standaard in het gebied om info te verzamelen en showing the flag.
Met oud en nieuw waren we ook in het gebied om extra perimeters te rijden i.v.m. een mogenlijke aanval op het kamp dus waren er die nacht dus een aantal groepen de klos.
We hebben ergens gestopt en gewacht op een andere groep en toen hebben ook wij af geteld en wat nep chapange gedronken en alcholvrij bier ook wat nootjes zo kom je ook het nieuwe jaar in.
Vandaag zijn we op patrouille geweest met de luit om naar en school te kijken want daar worden binnenkort schoolspullen en computer spullen geleverd.
vanavond gaan we wederom het gebied in.
Als er weinig gebeurd dan merken jullie dat omdat er dan niet dagelijks wat getypt word.
De sfeer in het gebied oogt nog steeds hetzelfde er worden wel veel spandoeken en posters opgehangen i.v.m. de verkiezingen.
De uitkomst zal hoogst waarschijnlijk wel gevolgen hebben op ons werk en er zijn geruchten dat bepaalde milities het ook op ons gemunt hebben, maar we zijn er op voorbereid.
En voorals nog voor een ieder DE BESTE WENSEN VOOR 2005.
Het weer gaat steeds beter ik denk dat het langzaam warmer begint te worden hier de temperaturen van de afgelopen dagen lag rond de 25 graden.
Vandaag beetje bewolkt met zo’n 21 graden.

 

Posted by on 2 januari 2005 in Defensie, Iraq

Leave a comment

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *